Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Στέλνει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ελλάδα (βίντεο)

14:44 5/3/2020 - Πηγή: Eirinika

Η Τουρκία αναπτύσσει 1.000 μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατά μήκος των συνόρων της με την Ελλάδα για να σταματήσουν την απώθηση μεταναστών προς το τουρκικό έδαφος, δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού προσθέτοντας πως 164 μετανάστες έχουν τραυματισθεί από τις ελληνικές αρχές.

 

lang="tr" xml:lang="tr">Bakanımız Sn. @suleymansoylu, Türkiye-Yunanistan sınırında incelemelerde bulunuyor pic.twitter.com/FrwnC7MPXb

— T.C. İçişleri Bakanlığı (@TC_icisleri) March 5, 2020

 

«Τραυμάτισαν 164 ανθρώπους. Προσπάθησαν να απωθήσουν 4.900 ανθρώπους πίσω στην Τουρκία», δήλωσε ο Σοϊλού στους δημοσιογράφους στην Αδριανούπολη. «Αναπτύσσουμε 1.000 στελέχη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο συνοριακό σύστημα ... για να εμποδίζουν την απώθηση», δήλωσε.

 Η Άγκυρα προειδοποιεί ότι μπορεί να ανοιξει τα σύνορά της με τη Συρία για τους πρόσφυγες που θέλουν να κατευθυνθούν στην Ευρώπη

 

 

Η Τουρκία θα ανοίξει τις συνοριακές πύλες της με τη Συρία για τους πρόσφυγες που κατευθύνονται προς την Ευρώπη, εκτός αν τερματισθεί η βία που συνεχίζεται εκεί, προειδοποίησε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Τριάμισι εκατομμύρια άνθρωποι στην Ιντλίμπ και στα σύνορα της Τουρκίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη κατάσταση.

 

 

Πηγή Βίντεο: AjansTV EDİRNE

Οι συνεχιζόμενες απάνθρωπες ενέργειες του (συριακού) καθεστώτος εκεί θα σημάνουν το άνοιγμα των συνοριακών πυλών μας», δήλωσε ο Σοϊλού σε δημοσιογράφους μιλώντας στην Αδριανούπολη αναφέρει το ΑΠΕ.

«Τελικά όλοι θα κατευθυνθούν προς την Ευρώπη», δήλωσε ο Σοϊλού προσθέτοντας πως «αυτό δεν είναι απειλή ούτε εκβιασμός».

Νέα ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Eirinika
Τουρκία, Στέλνει 1 000, Ελλάδα,tourkia, stelnei 1 000, ellada