Έσπασαν στο ξύλο τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη- Μπουνιές, κλωτσιές σε όλο το σώμα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα συνέβησαν στην κοινή εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Σοφία, βρέθηκε στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με παρευρισκόμενους να του επιτίθενται, αρχικά λεκτικά, για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία, αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, αρχικά δεν αντέδρασε, ωστόσο, στη συνέχεια, αρκετοί ήταν εκείνοι

που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, με ύβρεις, ενώ κάποιοι του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω.

Οι συνοδοί του κατάφεραν, τελικά, να τον απομακρύνουν, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

(Photo: SOOC)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ δήλωσε, μετά το περιστατικό «Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά».

«Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω ότι οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου» συμπλήρωσε ο ίδιος, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νέα ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα