Έκτορας Μποτρίνι: "Να η απάντηση μου στις καταγγελίες του 19χρονου για βασανιστήρια" (φώτο)

17:43 6/8/2019 - Πηγή: Eirinika

Με μία φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με όλο το team των συνεργατών του και με ένα καυστικό σχόλιο στη λεζάντα απάντησε ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, στις καταγγελίες του 19χρονου, μαθητεύομενου σεφ ότι στην κουζίνα του εστιατορίου , που ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, δέχθηκε λεκτική και σωματική βία.

Ο

γνωστός σεφ ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία που τον δείχνει στην κουζίνα. Πίσω του ποζάρουν χαμογελαστοί οι συνεργάτες του.

" Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια", έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις 5 Αύγ, 2019 στις 2:23 μμ PDT

 

Ο 19χρονος βοηθός μάγειρα που ξεκίνησε να εργάζεται στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, τον Μάιο, ισχυρίζεται ότι   από την πρώτη στιγμή, , υπέστη βασανιστήρια και εγκαύματα στα χέρια από καυτά εργαλεία της κουζίνας και καυτό λάδι από τον υπεύθυνο της κουζίνας.

Η θέση που διατυπώνει ο Έκτορας Μποτρίνι μιλώντας στα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Όπως τονίζει επανειλημμένα , ο γνωστός σεφ στην κουζίνα του εργάζονται πολλοί νέοι άνθρωποι και ποτέ κανείς δεν υπέστη bulliying.

Νέα ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα