Δέσποινα Καρνέση: Το τραγικό πρόσωπο του μακελειού στη Γλυφάδα που έχασε σύζυγο και αδερφή - Πως γλίτωσε την τελευταία στιγμή (βίντεο)

Η Δέσποινα Καρνέση, είναι η μοναδική που διασώθηκε από το μακελειό στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα όπου ο 76χρονος Άρης σκότωσε την αδερφή της τον άντρα της και έναν καπετάνιο χρόνια στέλεχος της εταιρίας.

Είναι το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας που που έχασε σύζυγο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Βλασσάκη και αδερφή, την Μαρία Καρνέση, αλλά και τον φίλο και συνεργάτη της, πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα δολοφονικά χτυπήματα του αιγυπτιακής καταγωγής

πρώην επιστάτη κι έμπιστου ανθρώπου της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι λεπτομέρειες του μακελειού στη Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του δράστη - Η σχέση του 76χρονου Άρη με την οικογένεια Καρνέση (βίντεο)

Δέσποινα Καρνέση γλίτωσε στο παρά πέντε καθώς κατάφερε να φύγει από το γραφείο της λίγα λεπτά πριν εισβάλλει μέσα ο μακελάρης και σκοτώσει τους τρεις, προτού αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμα: «Πυροβόλησε τον πεθερό μου πισώπλατα»: Ο γαμπρός του νεκρού καπετάνιου περιγράφει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το μακελειό στη Γλυφάδα (βίντεο)

Μάλιστα ο 76χρονος Αιγύπτιος, αναζήτησε και την Δέσποινα Καρνέση προκειμένου να ολοκληρώσει το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την οικογένεια που φέρεται να τον απέλυσε. Πήγε στο γραφείο της, δεν την βρήκε εκεί και στη συνέχεια κατέβηκε στο ισόγειο και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του.

Η Δέσποινα Καρνέση έμαθε τα τραγικά νέα κι επέστρεψε στην εταιρεία συντετριμμένη. Έξω από το κτίριο δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε συμβεί λίγη ώρα πριν. Κάθισε στο πεζούλι, άνθρωποι συγκεντρώθηκαν δίπλα της και προσπαθούσαν να της δώσουν κουράγιο.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Καρνέση: Ποια ήταν η εφοπλίστρια που έπεσε νεκρή στη Γλυφάδα μαζί με τον γαμπρό της - Η διαμάχη με τον αδερφό της Σπύρο για την περιουσία 1 δισ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΝΕΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα