Ανδρέας Λοβέρδος για τον ρόλο του ως πατέρας: «Δεν ήμουν αυτό που θέλανε τα παιδιά μου» - Η συγκινητική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια (βίντεο)

Ανδρέας Λοβέρδος για τον ρόλο του ως πατέρας: «Δεν ήμουν αυτό που θέλανε τα παιδιά μου» - Η συγκινητική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια (βίντεο)ggakisTue, 05/14/2024 - 10:41

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για το παιδί στο αριστερό μπαλκόνι, αλλά και για το ρόλο του ως πατέρας σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση στην στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε σε μια συγκινητική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια με ένα συνομήλικο παιδί που έπασχε από πολιομυελίτιδα και το οποίο

έβγαζαν οι γονείς του στο μπαλκόνι. μίλησε για τον «σκληρό» πατέρα του, για τα πόσα χρωστάει στη μητέρα του λέγοντας ότι ακόμα και στα τελευταία της νοιαζόταν για μένα.


Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» αναφέρθηκε στα παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν «είχε μεγάλες επιτυχίες», τονίζοντας παράλληλα πως «παραπονιούνται έντονα».

«Δεν είχα επιτυχίες. Δεν είμαι εντάξει. Δηλαδή, τα παιδιά παραπονιούνται, εύλογα. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος πολιτικός, ο οποίος από ένα σημείο και μετά είναι και δικηγόρος, δεν έχει χρόνο. Κι εγώ όταν δεν ήμουν δικηγόρος και ήμουν πολιτικός, ήμουν πολύ πολιτικός. Ενοχλούσε πάρα πολύ το κινητό. Πάρα πολύ. Δηλαδή, το έβλεπαν κι ήθελαν να το πετάξουν, γιατί το κινητό χτυπούσε συνέχεια. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός και να πετάς το κινητό. Αν συμβεί κάτι που θα είσαι εσύ;», είπε.

«Δεν ανταποκρίθηκα κατά τα οφειλόμενα σ’ έναν πατέρα. Ποτέ δεν παράτησα, ακόμα και στη διάσταση, στην οποία είμαι, τα παιδιά μου, αλλά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Ο πολιτικός έχει δύσκολη ζωή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε ακόμα: Μανώλης Αναγνωστάκης: Ο δημοσιογράφος, υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα Λοβέρδου και τους "Δημοκράτες" (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/lobe.png?itok=D_TBQXYF
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Λοβέρδος, Δεν,andreas loverdos, den