ΥΠΑ: Στόχος η εύρυθμη ανάπτυξη και στήριξη τουρισμού και οικονομίας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας γιορτάζει την Τρίτη (7/12) την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας και με αφορμή την ημέρα έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Η φιλοσοφία και ο στόχος της ΥΠΑ είναι η συνεχής αναβάθμιση της ασφάλειας των πτήσεων, η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η βελτίωση

της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των υπαρχόντων μέσων της αεροναυτιλίας, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, η ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων, η προστασία των δικαιωμάτων των ταξιδιωτών και η συνεχής εκπαίδευση των υπαλλήλων.

Όσον αφορά την φετινή χρονιά η ΥΠΑ ανταπεξήλθε με επιτυχία στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα της εποχής που επέβαλε η νόσος Covid-19, τηρώντας επακριβώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το προσωπικό της υπηρεσίας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ΥΠΑ, η οποία συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης, σταθερά προσηλωμένη στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα, να εργάζεται σκληρά για την εύρυθμη ανάπτυξη και στήριξη του τουρισμού και της οικονομίας της Χώρας», αναφέρει στο μήνυμά της.

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφτηκε η σύμβαση του Σικάγο. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην Πολιτική Αεροπορία, της οποίας η ασφαλής και η εύρυθμη ανάπτυξη συμβάλλει ουσιαστικά στην παγκόσμια ευημερία.

ΥΠΑΥπηρεσία Πολιτικής ΑεροπορίαςΠαγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας
Keywords
Τυχαία Θέματα