Βρετανία: Παμπ και εστιατόρια εκπέμπουν SOS-501 νέοι θάνατοι από κορονοϊό

Tiς τελευταίες 24 ώρες στη Βρετανία καταγράφηκαν 501 νέοι θάνατοι από κορονοϊό, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν επίσης 22.915 νέες μολύνσεις, έναντι 19.609 που ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, το πλήγμα στην οικονομία από το νέο lockdown είναι τεράστιο. Σχεδόν τα τρία τέταρτα των παμπ και των εστιατορίων στη Βρετανία εκτιμούν ότι ενδέχεται να κλείσουν την ερχόμενη χρονιά εξαιτίας των περιορισμών στη λειτουργία τους, σύμφωνα με μια

έρευνα του τομέα.

Σύμφωνα με τις οργανώσεις British Beer and Pub Association, UK Hospitality και British Institute of Innkeeping, 72% των επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν αναμένουν «ότι δεν θα είναι πλέον βιώσιμες το 2021 και θα κλείσουν».

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό αυτών των οργανώσεων από το γραφείο μελετών CGA μεταξύ 446 εταιρειών που αντιπροσωπεύουν 20.000 εστιατόρια και παμπ, δείχνει επίσης ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου θέλουν περισσότερη στήριξη από την κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει ο Covid-19.

Σε μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία διαπιστώνει πως μία επιχείρηση στις 7 στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να μην επιβιώσει τους τρεις επόμενους μήνες εξαιτίας του νέου lockdown που ισχύει στην Αγγλία.

ΒρετανίαΚΡΟΥΣΜΑΤΑΝΕΚΡΟΙμπαρΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα