Βραυρώνα: Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε χωματερή-Το πέταξε ο πατέρας

Σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα η συγκλονιστική ιστορία νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Βραυρώνα, "πεταμένο" σε χωματερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, οι δυο γονείς του βρέφους (με καταγωγή το Νεπάλ ηλικίας 30 χρόνων και οι δύο) εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα.

Πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο, ανέφεραν
την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών. Εκεί εντόπισαν τον χώρο να είναι γεμάτος αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες το μώρο βρέθηκε νεκρό σε μια χωματερή.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η γυναίκα πήγε χθες Πέμπτη (9/5) πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος. Δεν μπόρεσαν ωστόσο να προσδιορίσουν αν απέβαλε, ή αν γέννησε κανονικά.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία η γυναίκα ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως οφείλεται σε σεξουαλική επαφή που είχε με τον σύζυγο της. Σήμερα όμως πληροφορίες αναφέρουν πως «έσπασε» και μίλησε στους γιατρούς για το τι συνέβη.

Λίγο αργότερα, αναγκάστηκε να ομολογήσει και ο πατέρας, που είπε στους αστυνομικούς που πέταξε ο ίδιος το παιδί στα σκουπίδια.

Υποστήριξε, ωστόσο, πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και δεν ήξερε τι να το κάνει.

«Το παιδί δεν το σκότωσα, γεννήθηκε νεκρό. Το πέταξα γιατί φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για φόνο. Φοβήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω», είπε, αλλά προφανώς η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Άλλωστε, το παιδί βρέθηκε με χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο ο πατέρας ισχυρίζεται πως προκλήθηκε μετά το θάνατό του, όταν το πέταξε στα σκουπίδια.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μία σοκαριστική ιστορία με θύμα ένα νεογνό.

#Βραυρώνα #ΝΕΚΡΟ_ΒΡΕΦΟΣ #γονείς
Keywords
Αναζητήσεις
vravrona-vrefos-vrethike-nekro-omologise-i-mitera.htm
Τυχαία Θέματα