Βούτσης και Σκουρλέτης ακολουθούν τον Σταθάκη- Αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όσοι πίστευαν πως η αποχώρηση του Γιώργου Σταθάκη ήταν μόνο η αρχή, επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίκος Βούτσης και ο Πάνος Σκουρλέτης, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το κόμμα με κοινή επιστολή τους, πριν από την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Βούτσης και Σκουρλέτης ακολουθούν τον Γιώργο Σταθάκη ο οποίος επίσης δεν θα

παρεβρεθεί καν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Πολλά ακόμα στελέχη της «Ομπρέλας» έχουν σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσει να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αν και τα γνωρίζει όλα αυτά, δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει με τις διαγραφές, παρά τις εκκλήσεις του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η στάση της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία διαφωνεί μεν με τη νέα ηγεσία, αλλά δεν έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η στάση της, που δεν συντάσσεται με αυτή άλλων ιστορικών στελεχών, όπως του Ευκλείδη Τσακαλώτου που λογικά θα αποχωρήσει "πανηγυρικά" το Σαββατοκύριακο.

Στο φόντο αυτό έχει ασφαλώς ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο Αλέξης Τσίπρας. Αν θα παραστεί δηλαδή στην Κεντρική Επιτροπή και αν θα κάνει κάποια τοποθέτηση.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

ΣΥΡΙΖΑΚεντρική ΕπιτροπήΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα