«Βουτιά» στα κρυπτονομίσματα-Κάτω των $29.000 το Bitcoin

17:09 1/8/2023 - Πηγή: Reporter

«Στα κόκκινα» ξεκινάει το μήνα η πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων, με την αγορά να προέρχεται από έναν απογοητευτικό Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, το Bitcoin υποχωρεί κατά 1,31% στα 28,826.79 δολάρια, το Εthereum διολισθαίνει κατά 1,52% στα 1,831.25 δολάρια, το Cardano κατά -1,91% στα 0,3 δολάρια και το Polkadot πέφτει κατά 0,76% στα 5,08 δολάρια.

Όπως αναφέρεται σε έκθεση του Web3 outlet De.Fi που δημοσιεύτηκε στο Cointelegraph, η αγορά των κρυπτονομισμάτων σημείωσε το χειρότερο μήνα της τον Ιούλιο μέσα στο 2023,

με τις απώλειες να ανέρχονται στα 486 εκατ. ευρώ, δηλαδή περισσότερο από εξι φορές περισσότερο των συνολικών απωλειών του 2022.

Oι απώλειες οφείλονται κατά βάση σε κάποια hacks που συνέβησαν μέσα στο μήνα, αλλά και σε νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που οριοθετούν την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Οι αναλυτές μάλιστα εκτιμούν ότι δε γίνονται αρκετές ενέργειες ώστε να καλυφθεί άμεσα το χαμένο έδαφος.

Στο μεταξύ, η Binance προχώρησε στην απόσυρση του αιτήματος για επίσημη λειτουργία στη Γερμανία, ενώ σε ανακοίνωσή της σημείωσε ότι εξακολουθεί να σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για την κατάλληλη αδειοδότηση στη Γερμανία, αλλά είναι σημαντικό η υποβολή μας να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια αυτές τις αλλαγές» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωση.

Ακόμα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ζήτησε από την Coinbase να διακόψει τις συναλλαγές σε όλα τα κρυπτονομίσματα εκτός από το bitcoin πριν κάνει μήνυση στο ανταλλακτήριο, ως ένδειξη της πρόθεσης της να ασκήσει ρυθμιστικό έλεγχο σε ευρύτερο τμήμα της αγοράς.

BitcoinκρυπτονομίσματαΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝdogecoinethereum
Keywords
Αναζητήσεις
voutia-sta-kryptonomismata-kato-ton-29000-to-bitcoin.htm
Τυχαία Θέματα