Τσαμάζ: Δεν θα μετακυλήσουμε το ενεργειακό κόστος στους συνδρομητές

12:11 5/8/2022 - Πηγή: Reporter

Διαβεβαιώσεις πως ο όμιλος ΟΤΕ είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του δύσκολου χειμώνα που έρχεται έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων στους ξένους αναλυτές.

Ο ΟΤΕ παρουσίασε συνεχιζόμενη ανάπτυξη στην Ελλάδα

και αύξησε τον τζίρο του στο β' τρίμηνο του 2022, ωστόσο, το δεύτερο μισό του έτους αναμένεται ως ένα από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών.

Ο κ. Τσαμάζ, ωστόσο, εκτίμησε πως ο όμιλος ΟΤΕ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανάπτυξης, που ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες θα φέρει αποτέλεσμα.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον διπλασιασμό των ταχυτήτων που βοήθησε στην καλύτερη ικανοποίηση των πελατών, οι οποίοι επίσης παρά το ενεργειακό κόστος, δεν είδαν αυξήσεις στις υπηρεσίες του ΟΤΕ.

Ο κ. Τσαμάζ, μάλιστα είπε πως τουλάχιστον μέχρι το 2023 οι συνδρομητές του ΟΤΕ μπορούν να είναι ήσυχοι πως δεν θα δουν ανατιμήσεις.

Αναφερόμενος στην συνδρομητική τηλεόραση είπε πως περιμένει αύξηση συνδρομητών, κυρίως λόγω Ολυμπιακού, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εκτίμησε ότι έως το τέλος του χρόνου η κάλυψη 5G θα φτάσει το 80%.

Για το δίκτυο οπτικών ινών επανέλαβε ότι στόχος είναι στο τέλος του 2022 να φτάσει το 1 εκατ. συνδέσεις.

ΤσαμαζΟΤΕΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα