Τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι με πολιτικές προεκτάσεις

Το... τρίτο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια και πέρασε στη σφαίρα της πολιτικής.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που έληξε με σκορ 1-1, το διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, που ασφαλώς μιλά εξ ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε

αιχμηρές δηλώσεις επιτιθέμενος μεταξύ άλλων και στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου" ανέφερε συγκεκριμένα.

Υπήρξε, όμως και συνέχεια από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πήγε στο Ρέντη και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηγέτης των ερυθρόλευκων έδωσε συνέχεια στα όσα είπε ο κ. Βρέντζος μετά το τέλος του αγώνα, καταγγέλοντας τη διαιτησία αλλά και τις πρακτικές συγκεκριμένων κύκλων, ενώ αύριο αναμένεται να υπάρχει και συνεδρίαση του ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για στημένο ματς, αλλά εκτίμησε πως ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει τον τίτλο.

"Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα.

Έγινε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές και από το πρώτο λεπτό το ματς ήταν στημένο.

Ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές. Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία, πάνε από το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σας λέω και πάλι και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι' αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη αυτά έχω να πω, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Θα κάνουμε αύριο ΔΣ και θα αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις", είπε.

ΜαρινάκηςΠοδόσφαιροΜητσοτακης
Keywords
Τυχαία Θέματα