Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου

Για πέμπτο 24ωρο συνεχίζεται η ευρεία επιχείρηση έρευνας, σε διεθνή ύδατα, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πύλου, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα στο λιμάνι της Καλαμάτας, στη μνήμη των θυμάτων. Την ίδια ώρα άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου με φωτογραφίες στα χέρια συνεχίζουν αναζητούν αγνοούμενους.

Νωρίτερα στο δικαστήριο της πόλης έφτασαν για συμπληρωματική κατάθεση τέσσερις ακόμα διασωθέντες στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών της τραγωδίας ενώ τη Δευτέρα στις

11:00 ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν οι εννέα Αιγύπτιοι που έχουν συλληφθεί για τη διακίνηση των μεταναστών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι 4 διασωθέντες που καταθέτουν σήμερα όσο και οι πέντε που κατέθεσαν χθες δεν σχετίζονται με διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Σε ό,τι αφορά τις νεότερες πληροφορίες για την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στη θαλάσσια περιοχή 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά Πύλου επιχειρούν μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, τρία παραπλέοντα πλοία και ένα ελικόπτερο του λιμενικού σώματος.

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της έρευνας καθώς πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί εντάσεως 6 μποφόρ.

ΚαλαμάταΝΑΥΑΓΙΟ ΠΥΛΟΣΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙΛιμενικόμετανάστες
Keywords
Αναζητήσεις
trisagio-sti-mnimi-ton-thymaton-tou-navagiou.htm
Τυχαία Θέματα
Τρισάγιο,trisagio