Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu είναι... ανούσιο, σύμφωνα με ειδικό

Ο επενδυτής Michael Burry της ταινίας “Το μεγάλο Σορτάρισμα” αποκάλεσε το κρυπτονόμισμα Shiba Inu «ανούσιο», λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα σε κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Burry έκανε πρόσφατα ένα tweet ότι το Shiba Inu, το οποίο βασίζεται σε ένα meme, είναι ανούσιο.

“Απλά το αναφέρω, ένα τετράκις εκατομμύριο δευτερόλεπτα είναι περίπου 32 εκατομμύρια χρόνια. Μία τετράκις εκατομμύρια

μέρες είναι 2.7 τρισεκατομμύρια χρόνια ή όλος ο καιρός από την αρχή του σύμπαντος πολλαπλασιασμένος με 71,000. Με άλλα λόγια, ανούσιο” δήλωσε σε ένα tweet.

Σύμφωνα με το Business Insider, τα σχόλια του Burry υπονοούν ότι “δεν βλέπει το Shiba Inu ως μία ελκυστική επένδυση γιατί ο τεράστιος αριθμός νομισμάτων που υπάρχουν περιορίζουν την πιθανή ανατίμηση της τιμής του”.

Ο Burry είναι επικριτής κρυπτονομισμάτων εδώ και χρόνια, σύμφωνα με το Business Insider. Είχε πει ότι το Bitcoin είναι μία “υποθετική φούσκα” και το Dogecoin “το πρωινό ενός δόγη”.

Η τιμή του κρυπτονομίσματος Shiba Inu αυξήθηκε πρόσφατα αφού μία «μυστηριώδης φάλαινα» (κάποιος που αγοράζει τεράστιες ποσότητες ενός κρυπτονομίσματος) αγόρασε “τεράστιες ποσότητες Shiba Inu”, σύμφωνα με το Yahoo Finance. Το νόμισμα, κατέληξε να γίνεται το 12ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, προσπερνώντας το Litecoin και το AVAX.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, το Shiba Inu έπεσε κατά 30% μέσα σε 24 ώρες την Παρασκευή. Αυτό το «κραχ» έγινε μετά από σημαντικά κέρδη.

Οι Αρχές Οικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μία ριψοκίνδυνη επένδυση λόγω της αστάθειας στην αγορά.

“Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, ή οι επενδύσεις και τα δάνεια που σχετίζονται με αυτά συνεπάγονται με πολύ υψηλά ρίσκα στα χρήματα των επενδυτών. Αν οι καταναλωτές επενδύσουν σε τέτοια είδη προϊόντων, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να χάσουν όλα τους τα χρήματα”.

Το Shiba Inu, πάντως, «αναρρώνει» «σπάζοντας το φράγμα» των 0,00006 δολαρίων την Τρίτη, αγγίζοντας τα 0,0000623 δολάρια.

Shiba Inuκρυπτονόμισμακρυπτονομίσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Shiba Inu,