Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kraken μπαίνει στη Formula 1

Τα κρυπτονομίσματα δηλώνουν ξανά «παρών» στη Formula 1. Από αυτό το Σαββατοκύριακο, το λογότυπο του ανταλλακτηρίου Kraken θα βρίσκεται στα μονοθέσια της Williams Racing.

Στις 28 Μαρτίου, το Kraken, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας χορηγίας με τη Williams Racing, που θεωρείται μία από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Formula 1, μαζί με τη Ferrari,

τη McLaren και τη Mercedes.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Kraken, αυτή είναι η πρώτη συνεργασία του ανταλλακτηρίου με τον κόσμο της Formula 1. Ωστόσο, ήδη ετοιμάζεται να αυξήσει την προβολή του σε τέτοιες εκδηλώσεις από το επόμενο έτος.

Το λογότυπο του Kraken θα βρίσκεται στο «φωτοστέφανο (halo)» και στο πίσω φτερό των μονοθεσίων της Williams για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους πιλότους Άλεξ Άλμπον και Λόγκαν Σάρτζεντ να φέρουν το λογότυπο και στα ρούχα τους.

Επιπλέον, και οι φίρμες θα συνεργαστούν για το σχεδιασμό περιορισμένης έκδοσης καπέλα με το λογότυπο Kraken που θα φορεθούν σε συγκεκριμένα grand prix.

{https://twitter.com/WilliamsRacing/status/1640700381113065476?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1640700381113065476%7Ctwgr%5Ebdbb7eeeddf6d5bffca47957b9b0e8be231477ab%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptopotato.com%2Fkraken-becomes-official-sponsor-of-f1-team-williams-racing%2F}

Ο Τζέιμς Μπόουερ, Εμπορικός Διευθυντής της Williams Racing, δήλωσε περήφανος για τη συνεργασία τους με το Kraken, κάνοντας λόγο για συνεργασία «δύο εκ των πιο αξιόπιστων και μακροβιότερων μαρκών στις αντίστοιχες βιομηχανίες μας».

Πρόσθεσε ότι ήταν ενθουσιασμένοι που προσφέρουν στους θαυμαστές καινοτόμες εμπειρίες σε κρυπτονομίσματα και Web3, εκτός από το να βοηθήσουν το ανταλλακτήριο να προσεγγίσει νέους θεσμικούς πελάτες και εταιρείες μέσω των δικτύων και των αθλητικών τους εκδηλώσεων.

Και τα NFT στην υπηρεσία για την προσέλκυση οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Σύμφωνα με το Kraken, η πλατφόρμα θα ενισχύσει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού λανσάροντας ψηφιακές συλλεκτικές εμπειρίες, επιτρέποντας σε ορισμένους από τους κατόχους των κορυφαίων έργων NFT του Kraken να εμφανίζουν τα συλλεκτικά τους αντικείμενα στην πίσω πτέρυγα της Williams Racing μαζί με το λογότυπο Kraken σε ορισμένες εκδηλώσεις Grand Prix.

«Για πρώτη φορά, οι κάτοχοι ορισμένων από τα πιο συναρπαστικά ψηφιακά συλλεκτικά έργα στο KrakenNFT θα μπορούν να εμφανίζουν τα NFT τους στην πίσω πτέρυγα, μαζί με το Kraken».

Ο Μάγιουρ Γκούπτα, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Kraken, είπε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει να αποδειχθεί ο θετικός αντίκτυπος που μπορούν να έχουν τα κρυπτονομίσματα και το Web3 στην αυτοκινητοβιομηχανία.

«Το Kraken και η Williams Racing δείχνουν τι είναι δυνατό όταν συνδυάζεις το όραμα με την αριστεία, την ανατρεπτική απόδοση και την καινοτομία. Και οι δύο είναι εμβληματικές μάρκες που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε τόσο με τις παγκόσμιες κοινότητες του Kraken όσο και της Williams και να αναδείξουμε τον αντίκτυπο και τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων και του Web3 να αλλάξουν τη ζωή μας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων μπαίνει στη Formula 1, καθώς σχεδόν όλες οι συμμετέχουσες ομάδες είχαν τουλάχιστον έναν χορηγό κρυπτονομισμάτων πέρυσι. Ωστόσο, αυτό άλλαξε ελέω «crypto winter» και τις απάτες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το οικοσύστημα.

KRAKENFormula 1ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝκρυπτονομίσματακρυπτονόμισμα
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα