Το Threads έφτασε τους 70 εκατ. χρήστες σε δύο μέρες

20:30 7/7/2023 - Πηγή: Reporter

Τους 70 εκατ. χρήστες έφτασε το Threads, η νέα εφαρμογή της Meta που έχει χαρακτηριστεί ως απειλή για το Twitter, μέσα σε δύο μέρες από την έναρξη της λειτουργίας του. Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανέφερε σε δήλωση του πως η εξέλιξη αυτή «ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

Όπως σημειώνει το Bloomberg, το Threads ξεκίνησε την Τετάρτη ως ανταγωνίστρια εφαρμογή έναντι

του Twitter του Έλον Μασκ, το οποίο είχε 237,8 εκατ. χρήστες τον Ιούλιο του 2022. Στο Threads, το οποίο μοιάζει πολύ με την εμφάνιση του Twitter, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν κείμενο και συνδέσμους και να απαντούν ή να αναδημοσιεύουν μηνύματα άλλων.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις υπάρχουσες λίστες ακολούθων και τα ονόματα λογαριασμών τους από το Instagram, την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο της Meta, η οποία μετρά μεγάλα brands, διασημότητες και δημιουργούς μεταξύ των περισσότερων από 2 δισ. χρηστών της.

Προς το παρόν, το Threads κατατάσσεται στο Νο. 1 μεταξύ των δωρεάν εφαρμογών στο App Store της Apple στις ΗΠΑ.

«70 εκατ. εγγραφές στο Threads από σήμερα το πρωί», ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του Threads. «Αυτό ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μας», πρόσθεσε.

THREADSΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚMETA PLATFORMSTwitterBloomberg
Keywords
Αναζητήσεις
to-threads-eftase-tous-70-ekat-christes-se-dyo-meres.htm
Τυχαία Θέματα