Το Bitcoin έχει περισσότερους χρήστες από το Διαδίκτυο το 1997

10:42 2/4/2024 - Πηγή: Reporter

Το Bitcoin έχει ξεπεράσει πλέον τον αριθμό των ενεργών χρηστών που είχε το Διαδίκτυο το 1997 και οι αναλυτές επισημαίνουν ότι αυτό λέει πολλά για τη δυναμικότητα του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, αλλά και για το μέλλον του.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους επενδυτές, επισημαίνει το CryptoPotato, καθώς τους επιτρέπει να κεφαλαιοποιήσουν τα κέρδη τους, αφού, ακόμα και αν ένα δισεκατομμύριο ή πέντε δισεκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι υιοθετήσουν το Bitcoin, δεν θα υπάρχουν ποτέ περισσότερα από 21 εκατομμύρια BTC στην

αρχική αλυσίδα μπλοκ Satoshi.

Κάτι που μεταφράζεται σε… εκτόξευση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς του.

Τον Ιανουάριο, το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Crypto.com ανέφερε ότι υπάρχουν 580 εκατομμύρια χρήστες κρυπτογράφησης παγκοσμίως.

Μια ετήσια έρευνα κατόχων κρυπτονομισμάτων από το Security.org διαπίστωσε ότι σταθερά πάνω από τα τρία τέταρτα των κατόχων ανέφεραν ότι κατέχουν Bitcoin. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν περίπου 435 εκατομμύρια χρήστες Bitcoin το 2024.

Όπως επισημαίνεται, μάλιστα, στην πραγματικότητα υπήρχαν πολύ λιγότεροι από 140 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου το 1997, αριθμό που «έπιασε» πριν μερικές ημέρες το Bitcoin. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι υπήρχαν 70 εκατομμύρια άνθρωποι online.

Έχοντας κυκλοφορήσει το 2009, ο γρήγορος ρυθμός που έφτασε αυτόν τον σημαντικό αριθμό χρηστών μπορεί, σύμφωνα με τους αναλυτές, να σημαίνει ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος κύκλος πριν την πλήρη υιοθέτησή του.

#Bitcoin #CRYPTOPOTATO #κρυπτονομίσματα #internet #ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ
Keywords
Αναζητήσεις
to-bitcoin-echei-perissoterous-christes-apo-to-diadiktyo-to-1997.htm
Τυχαία Θέματα