Θετικοί στον κορονοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί και οι δύο από τον νέο κορονοϊό.

«Η Πρώτη Κυρία και εγώ είμαστε θετικοί στον κορονοϊό», ανέφερε ο ένοικος του Λευκού Οίκου μέσω Twitter.

«Θα αρχίσουμε τη διαδικασία της καραντίνας. Θα το περάσουμε μαζί», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει

τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή πόσες ημέρες θα διαρκέσει η απομόνωση, ή αν έχει συμπτώματα.

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311892190680014849}

Βέβαια, ο Τραμπ δήλωνε, πριν διαγνωστεί με Covid-19, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ότι δεν ήταν «σίγουρος» αν θα χρειαζόταν να τεθεί σε καραντίνα.

Κι αυτό διότι προηγουμένως είχε κάνει γνωστό ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του Μελάνια, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η Χόουπ Χιξ, σύμβουλος και στενή συνεργάτιδα του Ρεπουμπλικάνου προέδρου, η οποία ταξιδεύει συχνά μαζί του, διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Η Χιξ, 31 ετών, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Τραμπ πήγε την Τρίτη στο Κλίβλαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.

Συνταξίδεψε επίσης με τον αρχηγό του κράτους προχθές Τετάρτη στη Μινεσότα, όπου ο Τραμπ έκανε την κεντρική ομιλία σε προεκλογική εκδήλωση.

Ντόναλντ ΤραμπΜελάνια ΤραμπκορονοιόςCovid19καραντίναΧόουπ Χιξπρώτη κυρία
Keywords
Τυχαία Θέματα