Θεσσαλονίκη– Βιασμός: Νέα προκαταρκτική εξέταση για κύκλωμα μαστροπείας

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας έδωσε την Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές καλλίγραμμες κοπέλες που φέρονται να εκδίδονταν.

Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και δεν ανήκει στις παραπάνω γυναίκες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως για την υόθεση είχε συλληφθεί ένας 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην αρχική της κατάθεση η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι θυμόταν μόνο τον κατηγορούμενο ενώ σε επόμενη κατάθεση φέρεται να κατονόμασε και άλλον άνδρα.

Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα όσα έζησε αυτή, δήλωσε η 24χρονη γυναίκα μέσω του δικηγόρου της.

ΜΑΣΤΡΟΠΙΑΒΙΑΣΜΟΣΘεσσαλονίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα