Θεοδωρικάκος: Στα καδρόνια νοσταλγών της Χρυσής Αυγής,δεν απαντάς με καδρόνια

"Καμία βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή", διεμήνυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών.

"Στα καδρόνια νοσταλγών της Χρυσής Αυγής δεν απαντάς με καδρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

"Απαιτείται συντεταγμένη δράση της Πολιτείας, των κομμάτων και

της κοινωνίας", πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος, απορρίπτοντας, παράλληλα, τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης για θήλακες της Χρυσής Αυγής μέσα στην Αστυνομία.

ΕΛΑΣ είναι εδώ, δραστηριοποιείται με σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναβίωσης της εγκληματικής οργάνωσης", σημείωσε ο υπουργός υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος παραδέχθηκε την υποστελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων και ανακοίνωσε την ενίσχυσή τους με περισσότερους από 1.000 αστυνομικούς.

Προανήγγειλε ψηφιοποίηση υπηρεσιών στα ΑΤ προκειμένου να αποδεσμευθούν και να βγουν στους δρόμους χιλιάδες αστυνομικοί. Χαρακτηριστικά ανέφερε την κατάργηση από 1ης Ιανουαρίου του γνήσιου της υπογραφής.

Αναφερόμενος, τέλος, στη σύλληψη τρομοκράτη του ISIS στην Αθήνα, σημείωσε ότι η εμπλοκή του 34χρονου χρονολογείται πριν από την έλευσή του στην Ελλάδα.

Τάκης Θεοδωρικάκοςαστυνομίαακροδεξιοίχρυσή αυγή
Keywords
Τυχαία Θέματα