Τετ-α-τετ μέσω βιντεοκλήσης για Μητσοτάκη και Τσίπρα τη Δευτέρα

Επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να έχει από τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς αύριο αναμένεται να έχει «τηλεραντεβού» μέσω βιντεοκλήσης, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Τη συγκεκριμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας θετική απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του γραφείου

του κ. Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, είχε το απόγευμα της Κυριακής τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση των δύο αρχηγών είχε οριστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί από κοντά στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο με νεότερη ενημέρωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνισε ότι η συνάντηση θα γίνει μέσω «βιντεοκλήσης», προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» προς τους Πολίτες.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο κ. Καλογήρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη συνάντηση για δύο λόγους:

Προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.Για να καταθέσει προτάσεις συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης, που αφορούν στην ενίσχυση του ΕΣΥ και στην αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών επιπτώσεων λόγω της αναστολής λειτουργίας πολλών (αν όχι των περισσοτέρων) επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες του και τομεάρχες, προτείνοντας ένα πακέτο μέτρων, που πρέπει να ληφθούν, για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςβιντεοκλήσηΑλέξης Τσίπραςκορονοιός
Keywords
Τυχαία Θέματα