Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας: Δωρεάν παρακολούθηση αναφορών στο διαδίκτυο

O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Την επόμενη λύση προλογεί ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Μαρκατάτος.

Όπως αναφέρει, η λύση της Palo έρχεται να προσδώσει μια νέα δυναμική στην παρακολούθηση των brands και των προϊόντων σας. Το ψηφιακό αποτύπωμα της επιχείρησής σας είναι σημαντικό, ειδικά αυτόν τον καιρό που όλο και περισσότερες αγορές γίνονται online, και η Palo διαθέτει τα εργαλεία της για την σωστή απομακρυσμένη παρακολούθηση.

PaloPro: Δωρεάν παρακολούθηση αναφορών στο διαδίκτυο

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Paloservices, ως κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών ανάλυσης περιεχομένου και business analytics στην Ελλάδα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της οικονομίας, συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ψηφιακής Αλληλεγγύης. Η έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για τις μάρκες και τα προιόντα σας σε όλη την περίοδο της κρίσης είναι καθοριστική για το μέλλον σας. Μην μένετε στο σκοτάδι ειδικά αυτήν την περίοδο παρακολουθείστε δωρεάν για 3 μήνες όλες τις διαδικτυακές αναφορές που σας ενδιαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://palopro.io/free-platform-digitalsolidaritygr/

Το PaloPro αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αποτίμηση, την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση της εταιρικής σας παρουσίας στο ψηφιακό περιβάλλον. Εξασφαλίζει άμεση, σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση όλων των κρίσιμων συζητήσεων σε Websites και Social Media, καθώς και 90% ακρίβεια στην ανάλυση συναισθήματος (sentiment analysis), με προηγμένους αλγόριθμους Μηχανικής Μάθησης. Η ομάδα των αναλυτών της PaloServices μπορεί να υποστηρίξει συμπληρωματικά υλοποιώντας έργα Analytics & Insights όπως η αξία μιας μάρκας, η αξιολόγηση καμπανιών, η τμηματοποίηση της αγοράς και η ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και να απαντήσει σε marketing ερωτήματα που πιθανόν έχουν οι πελάτες μας.

Πώς λειτουργεί

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρούν στη σελίδα https://palopro.io/free-platform-digitalsolidaritygr/. Στη συνέχεια, η ομάδα των αναλυτών μας θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να διευκρινιστούν τα keywords και η θεματολογία αναζήτησης για κάθε περίπτωση. Ακολούθως, θα αποσταλούν στοιχεία εισόδου στον προσωποποιημένο δωρεάν λογαριασμό PaloPro, ο οποίος θα έχει ήδη ξεκινήσει να συλλέγει δεδομένα των σχετικών αναζητήσεων.

ΑΠΟ: PALOSERVICES | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΣΕΚΕΕΓιώργος ΜαρκατάτοςPalo
Keywords
Τυχαία Θέματα