Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας: Real-time εποπτεία δρομολογίων

O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Την επόμενη λύση προλογεί ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Μαρκατάτος.

Όπως αναφέρει, σήμερα ακολουθεί η δεύτερη λύση που βασίζεται στα γεωγραφικά δεδομένα, με την εμπορική επωνυμία WorkForce Manage της Telenavis A.E. Η λύση έχει προταθεί επίσης και στο #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση και real-time εποπτεία των δρομολογίων.

Η εφαρμογή στοχεύει στην οργάνωση, βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση του συνολικού έργου των στελεχών ενός οργανισμού, που βρίσκονται σε καθημερινά δρομολόγια. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αναθέσετε εργασίες επίσκεψης (για οποιοδήποτε λόγο), να υπολογίσετε τα βέλτιστα δρομολόγια, και να εποπτεύετε την εκτέλεση τους σε πραγματικό χρόνο. Χρήστες μπορούν να είναι οποιοσδήποτε φορέας που διαχειρίζεται ομάδες πεδίου και καθορίζει δρομολόγια επισκέψεων για διάφορους λόγους (από την προμήθεια φαρμάκων μέχρι τον έλεγχο υποδομών). Η εφαρμογή είναι cloud based και έτοιμη προς χρήση.

Πώς λειτουργεί

Η πρόσβαση είναι διαδικτυακή, από οποιοδήποτε υπολογιστή από οπουδήποτε έχει internet. Για τους χρήστες πεδίου, υπάρχει εφαρμογή android που μπορεί να εγκατασταθεί σε smart phones ή tablets android. Για την έκδοση και την ενεργοποίηση κωδικών επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8124111

Σχετικά με την TELENAVIS

Η Telenavis A.E. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000, με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, που θα προσφέρουν λύσεις σε υφιστάμενα προβλήματα, με τη χρήση νέων εργαλείων Γεωγραφικής Πληροφορικής σε συνδυασμό με τρεις ταχέως αναπτυσσόμενες τεχνολογίες:

Το δορυφορικό προσδιορισμό θέσης (GPS).Την απομακρυσμένη ασύρματη μετάδοση δεδομένων (Τηλεματική).Τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο (WEB).

Η Telenavis A.E. δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα των Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών και αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε τρεις βασικούς άξονες:

Ψηφιακή Χαρτογράφηση. Στόχος είναι η συλλογή, ο ποιοτικός έλεγχος και η ψηφιακή αποτύπωση της καταγραφής των πληροφοριών που αφορούν στη γεωγραφία της Ελλάδος με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών τηλεπισκόπησης δορυφορικής λήψης εικόνων, κλπ.Ανάπτυξη λογισμικού. Η εταιρεία αξιοποιεί τη μεγάλη εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της για να ενσωματώσει τα Γεωγραφικά Δεδομένα σε εφαρμογές για επιχειρήσεις και ιδιώτες.Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών. Για την παροχή αποδοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες που θέλουν να έχουν μία ολοκληρωμένη λύση, η Telenavis Α.Ε. σχεδιάζει και υλοποιεί desktop και mobile εφαρμογές αιχμής, που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη σε όλο το φάσμα της γεωγραφικής πληροφορικής.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Telenavis A.E. εξυπηρετούν σήμερα, χιλιάδες χρήστες καθημερινά: Ιδιωτικές Εταιρείες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κυβερνητικούς Οργανισμούς, Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας, Επιχειρήσεις Μεταφορών & Logistics, Επιχειρήσεις που διαχειρίζονται δίκτυα καταστημάτων ή άλλα δίκτυα πωλήσεων, Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες αλλά και ιδιώτες.

ΣΕΚΕΕΓιώργος ΜαρκατάτοςWorkForce ManagerTelenavis#DigitalSolidarityGR
Keywords
Τυχαία Θέματα