Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για το θάνατο του Τζένου

10:58 9/1/2023 - Πηγή: Reporter

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου και γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, χθες (8/1) με τον πολιτικό κόσμο να μεταφέρει τα συλληπητήρια μηνύματά του.



Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Ο αιφνίδιος θάνατος

του Παναγιώτη Τζένου μας έχει συγκλονίσει και στεναχωρήσει βαθύτατα. Ο Παναγιώτης υπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

«Άνθρωπος αυθεντικός και θαρραλέος, με ισχυρή άποψη. Είχε ακόμα να προσφέρει πολλά στο χώρο του Τύπου και στην οικογένειά του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών». Αιωνία η μνήμη του».

{https://twitter.com/joikonomou/status/1612339291920769024}

Πολλοί ακόμα Υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου.

Ανακοίνωση για την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η οικογένεια των «Παραπολιτικών» έχασαν εχθές έναν δικό τους άνθρωπο, τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του.

{https://twitter.com/syriza_gr/status/1612360248609611776}

συλλυπητήριαΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΕΝΟΣπέθανεΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα