Σύσταση του υπουργείου Εργασίας για τηλεργασία «όπου είναι εφικτό»

Η Πολιτική Προστασία έχει προχωρήσει σε συστάσεις για τηλεργασία την Τρίτη σε πολλές περιοχές της χώρας και το υπουργείο Εργασίας έκανε follow up.

Το υπουργείο Εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτείνει τηλεργασία "όπου είναι εφικτό".

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια των μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, και για όλες τις περιοχές που, σύμφωνα με τα επικαιροποιημέναΈκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής

Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να πληγούν (ιδίως δε οι περιοχές Μάνδρας–Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Παλλήνης, Εύβοιας και Βοιωτίας), το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απευθύνει, συμπληρωματικά, ισχυρή σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τηλεργασία αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου σε όσες περιπτώσεις, είναι οργανωτικά εφικτή η παροχή εξ αποστάσεως εργασίας».

Κλειστά σχολεία

Να θυμίσουμε πως με τηλεκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα στα σχολεία της Εύβοιας και της Βοιωτίας, αλλά και σε κάποια της Αττικής την Τρίτη (30/1), λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν οι εξής δήμοι:

Μάνδρας – Ειδυλλίας

Φυλής

Αχαρνών

Κηφισιάς

Ωρωπού

Πεντέλης

Διονύσου

Παλλήνης #τηλεργασία #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ #Συστάσεις #υπουργείο_Εργασίας
Keywords
Αναζητήσεις
systasi-tou-ypourgeiou-ergasias-gia-tilergasia-opou-einai-efikto.htm
Τυχαία Θέματα