ΣΥΡΙΖΑ: «Κρυφτό» πίσω από την παραίτηση Μηταράκη και το «άδειασμα» Πατούλη

Για πλήρη ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με νέα του ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι «η παραίτηση Μηταράκη και το άδειασμα Πατούλη δεν μπορούν να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες Μητσοτάκη στις πυρκαγιές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η χώρα ζει μια τεράστια

καταστροφή από τις πυρκαγιές. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για «ετοιμότητα» κατέρρευσαν. Αποκαλύφθηκε η πλήρης ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους να προστατεύσει από τη φωτιά ακόμη και ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του με την παραίτηση του κ. Μηταράκη για «προσωπικούς λόγους» και την «δυσαρέσκεια» για τις ζεϊμπεκιές του κ. Πατούλη, είναι γελασμένος. Η κοροϊδία έχει και τα όριά της.

Το μέγεθος της καταστροφής και το πλήγμα στο κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι τεράστιο για φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια.

Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί σχέδιο για την πολιτική προστασία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση, όπως αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

κυβέρνηση ΜητσοτάκηΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣΓιώργος ΠατούληςΣΥΡΙΖΑΠΣεπιτελικό κράτος
Keywords
Αναζητήσεις
syriza-kryfto-piso-apo-tin-paraitisi-mitaraki-kai-to-adeiasma-patouli.htm
Τυχαία Θέματα