ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καλύπτει τη Νικολάου-Νέα επίθεση Πολάκη

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απαντά ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, υποστηρίζοντας πως «η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου».

Παράλληλα, προσθέτει: «Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή

της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο «Νικολάου», που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».

Ο Γ. Ραγκούσης κατέληξε επισημαίνοντας ότι «θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Επιμένει ο Πολάκης

Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκάλεσε η ενέργειά του, ο κ. Πολάκης επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει με την αποπομπή Πολάκη να προστατεύσει το κόμμα στην τελική ευθεία για τις εκλογές και να στείλει τρία μηνύματα:

Ο πρόεδρος του κόμματος δεν εκβιάζεταιΟ αγώνας κατά της διαφθοράς του «καθεστώτος Μητσοτάκη» είναι αγώνας συλλογικός και δεν μπορεί να γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας, αλλά με σχέδιο.Δεν χωράνε αυτόνομες πολιτικές και προσωπικές ατζέντες, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί πάντα συλλογικά. Όποια άλλη επιλογή, επισημαίνει η Κουμουνδούρου ρίχνει νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη, λίγες μέρες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές.Σοφία ΝικολάουΠαύλος ΠολάκηςΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣΣΔΟΕκατοικίαμήνυση
Keywords
Τυχαία Θέματα