Συνεργασία Twitter με την eToro- Τι νέο έρχεται στην πλατφόρμα

Μια νέα λειτουργία επιθυμεί ο Έλον Μασκ να «ξεκλειδώσει» στο περιβάλλον του Twitter, αφού αναμένεται να επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μετοχές, κρυπτονομίσματα και άλλα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, σε συνεργασία με το ανταλλακτήριο eToro.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNBC, η εφαρμογή αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν γραφήματα αγοράς σε μια διευρυμένη γκάμα χρηματοοικονομικών

μέσων και να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές και άλλα περιουσιακά στοιχεία από το eToro.

Αυτή τη στιγμή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προβολής δεδομένων συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο από το TradingView σε αμοιβαία κεφάλαια δεικτών όπως ο S&P 500 και μετοχές ορισμένων εταιρειών όπως η Tesla.

Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «cashtags» του Twitter όπου ο χρήστης αναζητά ένα σύμβολο ticker και εισάγει το σύμβολο του δολαρίου μπροστά του και στη συνέχεια η εφαρμογή θα εμφανίσει πληροφορίες τιμών από το TradingView χρησιμοποιώντας ένα API.

Ωστόσο, πλέον με τη νέα συνεργασία με την eToro, τα cashtags στο Twitter θα επεκταθούν για να καλύψουν περισσότερες επιλογές για τους χρήστες και πρόσβαση σε περισσότερα assets.

Ο χρήστης του Twitter θα μπορεί να πατήσει ένα κουμπί που θα αναγράφει «δες το στην eToro» το οποίο θα τον μεταφέρει στην πλατφόρμα της εταιρείας ώστε να μπορούν να κάνεις τις συναλλαγές του εκεί.

TwitterκρυπτονομίσματαμετοχέςΈλον Μασκχρήστες
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Συνεργασία Twitter, Toro-,synergasia Twitter, Toro-