Στον εισαγγελέα ο Παππάς και μετά πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού

08:50 2/7/2021 - Πηγή: Reporter

Στις φυλακές Δομοκού εκτιμάει ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Χρήστος Σταυριανάκης, πως θα οδηγηθεί ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ο οποίος συνελήφθη χθες από την ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ο κ. Σταυριανάκης υποστήριξε πως δεν ήταν σε επικοινωνία με τον Χρήστο Παππά και πως μίλησε μαζί του χθες το βράδυ τηλεφωνικώς.

Ο Χρήστος Παππάς μετά τη σύλληψή

του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος θα διατάξει την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου που έχει εκδοθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη το κατάστημα κράτησης το οποίο εκτιμάται πως θα οδηγηθεί ο Παππάς είναι οι φυλακές Δομοκού καθώς εκεί κρατούνται και οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί του.

Σε ερώτηση αν είχε επικοινωνία με τον πελάτη του το διάστημα πριν από τη σύλληψή του, ο δικηγόρος απάντησε «κατηγορηματικά όχι». Όπως είπε, είχε επικοινωνία μέσω άλλων, «με τον ίδιο καθόλου».

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να έχει φύγει στο εξωτερικό ή στο Άγιο Όρος, ο κ. Σταυριανάκης σημείωσε πως «δεν έβρισκαν έδαφος και πραγματικότητα».

Όπως είπε, για να πας στο εξωτερικό πρέπει να έχεις κάποιο άτομο. «Ήξερα ότι ο Χρήστος Παππάς δεν είχε τέτοιες διασυνδέσεις προς τα έξω», υποστήριξε ενώ σχολιάζοντας την πληροφορία για το μοναστήρι είπε πως δεν είχε καμία ιδιαίτερη σχέση.

Στην ερώτηση αν ο Χρήστος Παππάς ήταν στο ίδιο μέρος όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Σταυριανάκης μετέφερε τους ισχυρισμούς του. Όπως είπε, ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο μέρος.

Αναφορικά με τη σχέση του Χρήστου Παππά με την 52χρονη που τον έκρυβε, ο κ. Σταυριανάκης ανέφερε πως εκείνη ήταν υποψήφια με τον Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας ενώ σε ερώτηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στη φυγή απάντησε πως δεν έχει συζητηθεί κάτι με τον πελάτη του.

Τέλος, ο κ. Σταυριανάκης δήλωσε πως γνώριζε πως τις τελευταίες εβδομάδες η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί για την υπόθεση με κινήσεις αναζήτησης και εντοπισμού.

φυλακές ΔομοκούΠαππάς
Keywords
Τυχαία Θέματα