Στην Ελλάδα η Μέτσολα- Θα μιλήσει στη Βουλή

Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Ρομπέρτα Μέτσολα, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2024, κατά την οποία θα συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Η κυρία Μέτσολα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 11:30.

Στη συνέχεια και ώρα 12:00, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα απευθύνει

ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Παραγωγής και Εμπορίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, υπό την προεδρία του Προέδρου της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, θα έχει συνάντηση και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει και των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Επίσης, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19) στις 15.00 έως τις 16.15. Στο τέλος της εκδήλωσης, η πρόεδρος του ΕΚ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους που θα δώσουν το “παρών” και θα απαντήσει στις απορίες και τις παρατηρήσεις τους για τις ευρωεκλογές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απαντώντας στο EU survey, σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης μετά το τέλος της εκδήλωσης.

#ΜΕΤΣΟΛΑ #ΕΛΛΑΔΑ #ΕΕ #ευρωεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
stin-ellada-i-metsola--tha-milisei-sti-vouli.htm
Τυχαία Θέματα