Στην αντεπίθεση περνάνε οι Κρητικοί νταήδες- Μηνύουν τους Γερμανούς τουρίστες

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνεται η μανία των νταήδων της Κρήτης οι οποίοι εμβόλισαν το αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, με αφορμή μια προσπέραση στον δρόμο.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Mega, οι δύο Κρητικοί μήνυσαν τους τουρίστες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό και τις κατηγορίες που βαραίνουν τους δράστες.

«Η Κρήτη

είναι “λεβεντογέννα”, και είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές που αμαυρώνουν την φήμη των Κρητικών. Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές θα διερευνηθούν από τις Αρχές και έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις όπως είδαμε, για 4 αδικήματα και ένα εκ των οποίων είναι η κατηγορία βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά κίνητρα. Θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν ρατσιστικά κίνητρα και εάν υπάρχουν η περίσταση είναι επιβαρυντική και σε αυτά τα αδικήματα», είπε αρχικά η κ. Βαρελά.

Το ζήτημα είναι ότι ο τουρισμός είναι βαριά βιομηχανία μας. Είναι δικαίωμα των δικηγόρων να έχουν κάποια υπερασπιστική γραμμή, Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό και σε αυτό φαίνεται ότι υπήρξε επίθεση. Πρέπει να γίνουν περαιτέρω ενέργειες για την οδηγική παιδεία, υπάρχουν ανήλικοι που οδηγούν χωρίς δίπλωμα. Η δικαιοσύνη θα αναλάβει την υπόθεση και θα κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΕΒΙΤΑ ΒΑΡΕΛΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα