Σταθεροποίηση Bitcoin μετά την πτώση σε χαμηλό 2 εβδομάδων

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο βάσει κεφαλαιοποίησης, υποχώρησε στο χαμηλό δύο εβδομάδων των 37.300 δολαρίων νωρίτερα τη Δευτέρα 21/2, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων στην ανατολική Ευρώπη, πριν σταθεροποιηθεί γύρω στα 39.000 δολάρια.

Οι αναλυτές δεν είναι πεπεισμένοι ότι η ανάκαμψη θα διαρκέσει. Το Κρεμλίνο απέκλεισε την προοπτική ενός διαλόγου σύντομα μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν, μια ιδέα που πρότεινε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν την Κυριακή. Η Ουκρανία, εν τω μεταξύ, ανέφερε βομβαρδισμούς από αυτονομιστές

που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

«Οι αγορές θα μπορούσαν να είναι πολύ ακατάστατες εάν όντως συμβεί στρατιωτική δράση», δήλωσε ο Jason Deane, αναλυτής της Quantum Economics.

Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, έχει χάσει 6,8% τις τελευταίες επτά ημέρες, πασχίζοντας να παραμείνει πάνω από τα 2.700 $.

Αντίθετα, τα κουπόνια που σχετίζονται με το metaverse και τα παιχνίδια κινήθηκαν κατά κύριο λόγο υψηλότερα. Η Axie Infinity (AXS), ο ηγέτης στον ακόμα εκκολαπτόμενο τομέα «play-to-earn» της κρυπτογράφησης, σημειώνει άνοδο 5% τις τελευταίες 24 ώρες.

Η πρόοδος έρχεται καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις διάρκειας ζωής μη ανταλλάξιμων tokens (NFTs), σύμφωνα με στοιχεία της DappRadar. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2018 και τώρα έχει κεφαλαιοποίηση 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

BitcoinκρυπτονομίσματαΟυκρανίαΡωσία
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Σταθεροποίηση Bitcoin,statheropoiisi Bitcoin