Στάση αναμονής από τους επενδυτές στο ΧΑ - Πιέσεις στα ασιατικά ταμπλό - Σταθεροποιητικά προς πτωτικά τα futures στην Ευρώπη

Τη σύνοδο κορυφής των ευρωπαίων ηγετών περιμένουν τώρα οι αναλυτές και όπως εκτιμούν οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής περιμένοντας τα αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά τα εταιρικά αποτελέσματα ο ΟΠΑΠ δημοσιεύει σήμερα μετά το κλείσιμο. Στην Ευρώπη αναμένεται σταθεροποιητικό προς πτωτικό άνοιγμα, ενώ στην Ασία επικράτησαν μικτές τάσεις.

ProtonΣήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά προς πτωτικά. Περιμένουμε παρόμοιο άνοιγμα και για την εγχώρια αγορά. 

MarfinΠεριμένουμε οι επενδυτές

να τηρήσουν στάση αναμονής ενόψει της διήμερης συνόδου κορυφής που θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου. Ο ΟΠΑΠ θα μπορούσε να δώσει κάποιο τόνο στη συνεδρίαση λόγω των αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται μετά το κλείσιμο σήμερα.

Beta Το ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται στη σύνοδο κορυφής. Το αρνητικό momentum διατηρείται για όσο οι εξελίξεις γύρω από τις δημοσιονομικές προοπτικές της χώρας δεν είναι ξεκάθαρες.

Πιέσεις στα ασιατικά ταμπλό

Έντονες πιέσεις σημε

Keywords
Τυχαία Θέματα