Σε ποια καταστήματα μπορείτε να κάνετε αγορές με market pass

14:38 7/3/2023 - Πηγή: Reporter

Η πρώτη φάση των πληρωμών του Market Pass βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, τόσο στις άυλες ψηφιακές κάρτες, όσο και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Όσοι έχουν ζητήσει να λάβουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν γι' αυτό και είναι μειωμένο κατά 20% από αυτό που δικαιούνται.

Ολόκληρο το πόσο πιστώνεται σε όσους έχουν αιτηθεί την έκδοση αύλης ψηφιακής κάρτας, αρκεί φυσικά να έχουν στο κινητό τους τεχνολογία NFC για να μπορούν να τη

χρησιμοποιήσουν.

Η ψηφιακή κάρτα που μπαίνει στο πορτοφόλι του κινητού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα εμπορικά καταστήματα και όχι μόνον σε σούπερ μάρκετ.

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα Market Pass δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές (όσοι πωλητές διαθέτουν POS) που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων. Ειδικότερα:

Παντοπωλεία, Σούπερ μάρκετΚρεοπωλείαΚαταστήματα ζαχαροπλαστικήςΚαταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντωνΑρτοποιείαΔιάφορα καταστήματα τροφίμων.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρονικές συναλλαγές σε e-shop συναφών επιχειρήσεων.

* Σημειώνεται ότι σε αυτή τη φάση πληρώθηκαν το Market Pass (Φεβρουαρίου-Μαρτίου) όσοι υπέβαλαν αίτηση μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Η επόμενη πληρωμή (για τους ίδιους μήνες) είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου και θα αφορά δικαιούχους που θα έχουν κάνει αίτηση μέχρι και την 15η Μαρτίου.

MARKET PASSΑγορέςψώνια
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα