Σε ιστορικό υψηλό το Bitcoin HODLing-Οι επενδυτές… κρατούν τα κρυπτονομίσματα

Περισσότερο από ποτέ κρατούν τα Bitcoin που διαθέτουν οι επενδυτές, με το HODLing, όπως αποκαλείται σε όρους αγοράς, να βρίσκεται σε ιστορικό υψηλό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Glassnode.

Το ποσοστό του Bitcoin που διατηρήθηκε για τουλάχιστον ένα χρόνο έχει ανέλθει στο ποσοστό- ρεκόρ του 68%, ενώ το 55% του Bitcoin διατηρήθηκε για τουλάχιστον δύο χρόνια και το 40% για τρία χρόνια.

Πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι είναι θετικό σημάδι όταν το δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει αδρανές, με το σκεπτικό ότι οι επενδυτές επιλέγουν να το κρατήσουν αντί να πουλήσουν. Η επικράτηση του buy-and-hold

στα κρυπτονομίσματα, επισημαίνει το CoinDesk, έρχεται σε αντίθεση με τη μακροπρόθεσμη μεταστροφή στις αμερικανικές μετοχές, μια αγορά όπου οι επενδυτές διατηρούν πλέον περιουσιακά στοιχεία για δραματικά λιγότερο χρόνο από ό,τι στο παρελθόν.

Ο Σιν Φάρελ, επικεφαλής της έρευνας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο FundStrat, είπε ότι το να είσαι long-term κάτοχος έχει την τάση να γίνεται πιο δημοφιλές με την πάροδο του χρόνου. Η εξαίρεση είναι όταν οι αγορές γίνονται πιο… ενθουσιώδεις και οι επενδυτές που αγόρασαν όταν το κλίμα ήταν πτωτικό πωλούν τα παλαιότερα νομίσματά τους σε πρόθυμους αγοραστές.

«Η τάση είναι ανοδική και σημαίνει ότι οι υψηλότερες τιμές είναι μπροστά μας σε αυτόν τον κύκλο, ενώ οποιαδήποτε επιφυλακτικότητα να πουλήσουν οι τωρινοί HODLers θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μίνι συμπίεση της προσφοράς», δήλωσε ο Φάρελ.

Πάντως πρόσθεσε ότι η εξέταση των μετρήσεων μακροπρόθεσμης προσφοράς κατόχων δεν είναι απαραίτητα χρήσιμη για βραχυπρόθεσμα μηνύματα όσον αφορά την κίνηση των τιμών.

Το Long-Term-Holder Supply, το οποίο η Glassnode ορίζει ως νομίσματα που διατηρούνται για περισσότερες από 155 ημέρες, βρίσκεται επίσης σε νέο υψηλό όλων των εποχών, φτάνοντας τα 14,46 εκατομμύρια Βitcoin. «Αυτό αντικατοπτρίζει τα κρυπτονομίσματα που αποκτήθηκαν αμέσως μετά την κατάρρευση της FTX και εξελίσσονται σε long term αποκτήματα», ανέφερε η έκθεση.

Bitcoinεπενδυτέςκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
se-istoriko-ypsilo-to-bitcoin-hodling-oi-ependytes-kratoun-ta-kryptonomismata.htm
Τυχαία Θέματα