«Πυρά» Ερντογάν κατά ΕΕ μετά τον τουριστικό αποκλεισμό

18:32 5/7/2020 - Πηγή: Reporter

«Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τον «τουριστικό» αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην Τουρκία.

«H EE ενώ άνοιξε τις πόρτες της σε χώρες, όπου οι υποδομές τους από την οικονομία μέχρι τη δημοκρατία είναι σαθρές, άφησε την Τουρκία απέξω κι αυτό είναι ένα σημάδι ανησυχητικό. Αλλά ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν θα γίνουν εμπόδιο στους δημοκρατικούς και οικονομικούς στόχους της Τουρκίας», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν σύμφωνα με τον κυπριακό ιστότοπο Sigmalive.

Ο

Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι η χώρα του αποδείχθηκε ασυναγώνιστη διεθνώς στον τομέα της υγείας και του τουρισμού μετά την πανδημία και κάλεσε τη Γερμανία να προβεί σε θετικά βήματα απέναντί της.

«Ειδικά στον τομέα του τουρισμού και της υγείας δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο έθνος να μπορεί να μας συναγωνιστεί σε κάθε τομέα. Και στη Γερμανία αυτή τη στιγμή μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Τουρισμού έχουμε πει ότι αναμένουμε θετικά βήματα στο θέμα αυτό» σημείωσε.

Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΤΟΥΡΚΙΑΕυρωπαϊκή Ενωση
Keywords
Τυχαία Θέματα