Πρόθυμος να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι

Πρόθυμος να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα, εάν ο βασιλιάς Κάρολος Γ' του το ζητούσε, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Δούκας του Σάσεξ επέστρεψε στη Βρετανία λίγες μέρες πριν, για να δει τον πατέρα του για κάτι περισσότερο από 30 λεπτά μετά την πρόσφατη διάγνωσή του. Μιλώντας στο «Good Morning America» την Παρασκευή, ο Χάρι, ο πέμπτος στη σειρά για τον θρόνο, τόνισε: «Αγαπώ την οικογένειά μου».

Πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας είπε ότι «δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Χάρι θα έλεγε όχ αν ο μπαμπάς του ζητούσε

τη βοήθειά του, νομίζω ότι θα το προσπαθούσε». Ωστόσο «δε νομίζω ότι είναι κάτι που ο Χάρι θα ζητούσε να κάνει μόνος του», πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Χάρι συμφιλιώθηκε με τον 75χρονο πατέρα του, κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου ταξιδιού 25 ωρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι αποκάλυψε τη στιγμή που έμαθε για τη διάγνωση του πατέρα του. «Του μίλησα. Πήδηξα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω όσο πιο γρήγορα μπορούσα», είπε. «Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό».

Πολλές πηγές αναφέρουν ότι ο Χάρι και η συζυγός του, επεξεργάζονται σχέδιο «συμφιλίωσης» με τη βασιλική οικογένεια. Όσο για το αν η ασθένεια του Καρόλου θα μπορούσε να έχει «ενωτική επίδραση» στη βασιλική οικογένεια, ο Χάρι είπε ότι «απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες τις οικογένειες, το βλέπω σε καθημερινή βάση, τη δύναμη της οικογένειας να ενώνεται».

#πρίγκιπας_χάρι #βασιλική_οικογένεια #ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #Αγγλία
Keywords
Αναζητήσεις
prothymos-na-epistrepsei-sti-vasiliki-oikogeneia-dilonei-o-prigkipas-chari.htm
Τυχαία Θέματα