Πότε πληρώνονται οι συντάξεις και τα επιδόματα Αυγούστου

Λίγες μόλις μέρες απέμειναν, προκειμένου οι συνταξιούχοι, οι δικαιούχοι μιας σειράς επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, αλλά και εκείνοι της γ' δόσης του επιδόματος τέκνων, να δουν χρήματα στο λογαριασμό τους για τον Αύγουστο.

Για τις συντάξεις, υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από την προηγούμενη ημέρα καταβολής το απόγευμα, για όσους έχουν κάρτα για ATM.

Για όσους χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό γκισέ, οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων, είναι

οι εξής:

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.Παρασκευή 28 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ

Μετά τις πληρωμές των συντάξεων ακολουθών αυτές των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, που εξοφλούνται στις 31 Ιουλίου:

Επίδομα στέγασηςΕλάχιστο Εγγυημένο ΕισόδημαΑναπηρικά- προνοιακά επιδόματαΕπίδομα στεγαστικής συνδρομήςΕπίδομα ομογενώνΕπίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, ν. 1296/1982Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΥπερηλίκωνΈξοδα κηδείαςΕπίδομα γέννησηςΕπίδομα ορεινών & μειονεκτικών περιοχών«Κόκκινα» ΔάνειαΠροστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφέςΠρόγραμμα «Γέφυρα»Επίδομα αναδοχής

Kαταβολή της γ’ δόσης του επιδόματος τέκνων

Τη Δευτέρα 31/7 θα καταβληθεί και η γ’ δόση του επιδόματος τέκνων για όσους πρόλαβαν να υποβάλλουν την σχετική αίτηση το διάστημα που ήταν ανοιχτή η πλατφόρμα.

Αυτή θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις μετά την πληρωμή στο τέλος του μήνα.

Για να χορηγηθεί το επίδομα θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά σχετική αίτηση και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Α21, υποβάλλουν αίτηση στον διαδικτυακό τόπο opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

συντάξειςεπιδόματαΟΠΕΚΑσυνταξιούχοι
Keywords
Αναζητήσεις
pote-plironontai-oi-syntaxeis-kai-ta-epidomata-avgoustou.htm
Τυχαία Θέματα