Πολιτική αντιπαράθεση για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία

21:50 6/2/2021 - Πηγή: Reporter

Πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει φωτογραφία από την Ικαρία, που δείχνει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε γεύμα με δεκάδες άτομα στη βεράντα ενός σπιτιού.

Η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο και προκάλεσε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνάθροιση έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους,

ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη τα κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως " ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή", αποτελεί τον "τραγικό επίλογο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ικαρία".

ΚΙΝΑΛ: Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς

"Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς", σχολιάζει σε ανάρτηση στα social media το ΚΙΝΑΛ.

{https://www.facebook.com/pasok.gr/posts/10157626094416283}

ΜητσοτακηςΣΥΡΙΖΑΚΙΝΑΛπρωθυπουργόςΙκαρία
Keywords
Τυχαία Θέματα