Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Γιάννη Μυλόπουλο

15:08 7/8/2023 - Πηγή: Reporter

Με στόχο μια νέα εποχή για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Γιάννης Μυλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής ψηφοδελτίου με τίτλο: «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Στη δήλωση της υποψηφιότητάς

του ο Γιάννης Μυλόπουλος επισημαίνει ότι «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» σημαίνει το τέλος της εποχής όπου η διοίκηση της Περιφέρειας ήταν απλός θεατής της φτωχοποίησης των πολιτών, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, της καταστροφής της πολιτιστικής κληρονομιάς, της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων αγαθών και της κατάρρευσης των δημόσιων δομών.

«Σημαίνει για εμάς το τέλος της εποχής που η διοίκηση ήταν χειροκροτητής των ολέθριων για την ανάπτυξη, την κοινωνία και το περιβάλλον πολιτικών που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα και στην περιφέρειά μας. Σημαίνει για εμάς μια νέα εποχή, στην οποία η Περιφέρεια θα αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο για την ουσιαστική αποκέντρωση των δράσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Πράσινη Μετάβαση και την αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης.

Κεντρική ΜακεδονίαΜυλόπουλοςΤζιτζικώστας
Keywords
Τυχαία Θέματα