Πέγκας: Οι κάτοικοι της Τούμπας ζουν σε μόνιμη αναμονή αναπλάσεων

Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης, από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρο Πέγκα.

Ο επόμενος «σταθμός» των επισκέψεων ήταν η περιοχή της Τούμπας, όπου ο Σπύρος Πέγκας συνάντησε κατοίκους με τους οποίους συνομίλησε σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Οι ίδιοι του επισήμαναν τα προβλήματα

που αντιμετωπίζουν καθημερινά, ενώ δε δίστασαν να του εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τη νυν διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τον περίπατο στην Τούμπα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο και 18ο Λύκειο Θεσσαλονίκης αλλά και το Πρότυπο Γυμνάσιο, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα φύλαξης και συντήρησης.

Στη συνέχεια, μετέβη στο ρέμα της Τούμπας και στην ΥΦΑΝΕΤ, έναν χώρο πρασίνου ο οποίος είναι παρατημένος και αναξιοποίητος, στους στάβλους της Παπάφη που αν και αποτελούσε ένα ώριμο έργο από την προηγούμενη διοίκηση, δεν έχει προχωρήσει, ενώ για το τέλος άφησε το Παιδικό Μουσείο και το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας. Εκεί, οι υπάλληλοι του ανέλυσαν από τη δική τους σκοπιά, όλα όσα πρέπει να αλλάξει άμεσα η δημοτική αρχή.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, σημείωσε τα εξής: «Επισκέφθηκα την περιοχή της Τούμπας. Η έλλειψη ενδιαφέροντος και φροντίδας για την περιοχή είναι εμφανής. Η κατάσταση στην καθαριότητα είναι αποκαρδιωτική. Οι κάτοικοι της Τούμπας ζουν σε μια μόνιμη αναμονή αναπλάσεων δημοσίων χώρων και έργων που τους στερεί την ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής που έτσι κι αλλιώς δικαιούνται. Αυτή η αναμονή πρέπει να τελειώσει τώρα. Ήρθε η ώρα, η Τούμπα να αναπνεύσει. Και θα αναπνεύσει».

Κατά τον περίπατο στην Τούμπα, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σπύρο Πέγκα, συνόδευαν μέλη και υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

ΠΕΓΚΑΣΤούμπαΘεσσαλονίκηδήμος
Keywords
Τυχαία Θέματα