Πάτρα: Αναζητούν και δεύτερη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

12:07 2/4/2022 - Πηγή: Reporter

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 9χρονης, καθώς -σύμφωνα με τον τοξικολογικό έλεγχο- φέρεται να ανιχνεύθηκαν κι άλλες αναισθητικές ουσίες εκτός της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, κατά τον έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, καθώς εκτός από τις βενζοδιαζεπίνες ανευρέθησαν οι ουσίες λιδοκαΐνη και πριλοκαΐνη.

Σύμφωνα με τις

ίδιες πληροφορίες, οι συγκεκριμένες ουσίες έχουν μπει στο στόχαστρο και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ποσοτικός έλεγχος.

Ο Πρόεδρος της ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι αναμφίβολα η κεταμίνη ήταν ξεκάθαρα η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Προσέθεσε, δε, ότι δεν πρόκειται να αμφισβητηθούν και τα ευρήματα των άλλων δύο θανάτων, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες και τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν όλα», επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι στο πρώτο παιδί, τη Μαλένα, μπορεί οι τοξικολογικές εξετάσεις να μην έδειξαν κάτι, όμως υπάρχει επιβεβαιωμένος μηχανισμός θανάτου.

Για το δεύτερο παιδί ανέφερε ότι πρέπει να ερευνηθεί και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς φέρεται να ήταν εκεί την ώρα του θανάτου.

ΠάτραΤΖΩΡΤΖΙΝΑουσίαΚΕΤΑΜΙΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα