Οικονόμου: Εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για όλη την κοινωνία

13:25 9/9/2021 - Πηγή: Reporter

«Μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας», προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Οικονόμου, στην ενημέρωση των συντακτών την Πέμπτη (9/9) παραδέχτηκε ότι η πορεία δεν θα είναι ανέφελη και δεσμεύθηκε πως ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα απαντήσει στα προβλήματα και στις προσδοκίες της κοινωνίας.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε

συνθήκες προκοπής, δήλωσε και εξήγησε ότι θα υπάρξουν μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας.

Για τα σχολεία είπε ότι οι νέοι πλήρωσαν βαρύ τίμημα στην προσπάθεια απέναντι στην πανδημία. Κάλεσε τους πάντες να συμβάλλουν να μείνουν ανοικτά τα σχολεία με δύο βασικές προϋποθέσεις τον εμβολιασμό και τα μέτρα προστασίας. Για το σκάνδαλο με τα πλαστά πιστοποιητικά τόνισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες και τα όσα συνέβησαν είναι οι παθογένειες μιας Ελλάδας που πασχίζουμε να αφήσουμε πίσω μας.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Οικονόμου είπε πως δεν είναι στις σκέψεις της κυβέρνησης να γίνουν το επόμενο διάστημα ανακοινώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. «Αν δουλέψουμε όλοι σωστά θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που θα μας θωρακίσουν έναντι της πανδημίας», είπε.

Για τα ψευδή πιστοποιητικά τόνισε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διαλευκάνει το σκάνδαλο και να επιβάλλει βαριές ποινές.

ΜητσοτακηςεξαγγελιεσΔΕΘκοινωνία
Keywords
Τυχαία Θέματα