Οι οκτώ «αγαπημένες» μετοχές της Morgan Stanley από την Ευρώπη

Τις οκτώ «αγαπημένες» της μετοχές στην Ευρώπη για το 2022 αποκάλυψε η Morgan Stanley, τη στιγμή που οι ευρωαγορές βίωσαν τη χειρότερη χρονιά τους από το 2018.

Οι ευρωπαϊκές μετοχές επηρεάστηκαν σαφώς από πληθώρα προκλήσεων το 2022, ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο υψηλός πληθωρισμός και οι αυξήσεις στα επιτόκια «βύθισαν» ακόμα περισσότερο τις μετοχές.

Ωστόσο, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Morgan Stanley ξεχώρισε τις εξής μετοχές:

Universal Music Group
(AMS:UMG)Teleperformance (TEP-PAR)SCOR (SCR-PAR)Elis SA (ELIS-PAR)Sartortius (SRT-ETR)Accor (AC-PAR)SAP (SAP-ETR)Compass Group (CPG-LON)

Μεταξύ άλλων, η Morgan Stanley, προχωρεί σε αιτιολόγηση κάποιων από των επιλογών της.

Universal Music Group (AMS-UMG)

Η UMG ανέφερε κέρδη 13,3% το τελευταίο τρίμηνο χρήσης, ξεπερνώντας τις προσδοκίες, ενώ έβαλε στη θέση της προέδρου πέρυσι την πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Paramount, Σέρι Λάνσινγκ.

Elis SA (ELIS-PAR)

Η Elis ξεπέρασε τις προσδοκίες το τρίτο τρίμηνο όσον αφορά στα καθαρά της κέρδη ενώ δεν υπήρξε υποχώρηση της ζήτησης στις 29 χώρες όπου και δραστηριοποιείται. «Η Elis παρουσιάζει ανθεκτικότητα και πρόοδο» σημειώνει η Morgan Stanley και αναμένει πως η εταιρία θα υπεραποδόσει.

Accor (AC-PAR)

Η Accor έχει διασφαλίσει την σταθερότητά της καθώς την περασμένη εβδομάδα η «H World Hotels» της Κίνας, αγόρασε ένα κομμάτι από το χρέος της με αποτέλεσμα να βελτιωθεί ο ισολογισμός της, μία κίνηση που επικρότησε η Morgan Stanley ενώ η Barclays αναβάθμισε τη μετοχή του γαλλικού ξενοδοχειακού Ομίλου.

Morgan StanleyΕυρώπημετοχέςΑγορές
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα