Ο Τραμπ προτείνει στον Μπάιντεν να κάνει τεστ γνωστικών ικανοτήτων

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, κάλεσε σήμερα τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να υποβληθεί σε εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος «αρίστευσε» σε σχετικό τεστ.

«Θα πρέπει να περάσει τεστ

γνωστικών ικανοτήτων» γράφει σε ανάρτησή του ο 77χρονος επιχειρηματίας, αναφερόμενος στον πρόεδρο που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός του. «Ίσως έτσι καταλάβουμε γιατί παίρνει τόσο φρικτές αποφάσεις», προσθέτει.

Ο Μπάιντεν υποβλήθηκε στο ετήσιο τσεκ-απ του την Τετάρτη (29/2) και οι γιατροί έκριναν ότι είναι «ικανός» να κυβερνά. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο γιατρός του δεν έκρινε σκόπιμο να υποβληθεί σε τεστ γνωστικών ικανοτήτων.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος απάντησε στις επιθέσεις του αντιπάλου του στην πλατφόρμα Χ, αναρτώντας ένα βίντεο όπου ο Τραμπ κάνει σαρδάμ σε πρόσφατες ομιλίες του. «Ντόναλντ, αγόρι μου, ξαναπαίξε το βίντεο», γράφει στη λεζάντα.

Η φυσική κατάσταση των δύο υποψηφίων, το γηραιότερο δίδυμο που έχει διεκδικήσει ποτέ την προεδρία, παρακολουθείται στενά. Κάθε γκάφα, πτώση, στιγμιαία σύγχυση του ενός, αμέσως επισημαίνεται από τον άλλον.

Ο Τραμπ,το 2020, αφηγήθηκε ότι πέρασε μια εξέταση γνωστικών ικανοτήτων που περιλάμβανε και ένα τεστ μνήμης, το οποίο διακωμοδήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σου λένε να επαναλάβεις τις λέξεις: άτομο, γυναίκα, άνδρας, κάμερα, τηλεόραση. Είπα, μάλιστα, είναι: άτομο, γυναίκα, άνδρας, κάμερα, τηλεόραση», είχε δηλώσει τότε.

#Τραμπ #Μπάιντεν #ΤΕΣΤ #ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ_ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Keywords
Αναζητήσεις
o-trab-proteinei-ston-bainten-na-kanei-test-gnostikon-ikanotiton.htm
Τυχαία Θέματα