Ο Μασκ βρήκε νέα CEO για το Twitter

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ, δήλωσε σήμερα (11/5) ότι βρήκε νέα CEO για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να κατονομάσει την αντικαταστάτριά του.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνω ότι έχω νέα CEO για το Twitter.

Θα ξεκινήσει σε περίπου 6 εβδομάδες!», είπε ο Μασκ σε tweet του.

Ο Μασκ σημείωσε επίσης ότι αλλάζει το πόστο του σε «διευθυντικό στέλεχος & CTO, επίβλεψη προϊόντων, λογισμικού και sysops».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1656748197308674048}

Όπως μεταδίδει το Reuters, αυτή η κίνηση πιθανόν να κατευνάσει την «γκρίνια» των επενδυτών της Tesla, οι οποίοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για τον χρόνο που αφιερώνει ο Μασκ για το Twitter.

Ο Μασκ, ο οποίος είπε τον Νοέμβριο ότι περίμενε να μειώσει τον χρόνο του στο Twitter και τελικά να βρει έναν νέο leader για να διευθύνει την εταιρεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει κατονομάσει την υποψήφια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτες εβδομάδες του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ως ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter τον Οκτώβριο χαρακτηρίστηκαν από ραγδαίες αλλαγές. Απέλυσε τον προηγούμενο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Parag Agrawal και άλλα ανώτερα στελέχη και τον Νοέμβριο απέλυσε το μισό προσωπικό του.

Ο Μασκ είχε δηλώσει ότι ανέλαβε το Twitter για να αποτρέψει την πλατφόρμα από το να γίνει θάλαμος μίσους και διχασμού. Είπε επίσης ότι θα «νικήσει» τα spam bots στο Twitter, έναν βασικό τομέα της σύγκρουσής του με το διοικητικό συμβούλιο του Twitter για την εξαγορά της εταιρείας 54 έναντι δισ. δολαρίων.

Έλον ΜασκΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα