Ο Γκέιτς... πλήγωσε τον Μασκ: Αντί για Tesla πήρε Porsche

Ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε πως απέκτησε το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά... πλήγωσε τον Έλον Μασκ γιατί δεν επέλεξε ένα όχημα της Tesla.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι του youtuber Μάρκους Μπράουνλι ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε προ ημερών ότι αγόρασε τη νέα πεντάθυρη λιμουζίνα Porsche

Taycan.

Ο Γκέιτς ανέφερε για την Porsche Taycan: «πρέπει να πω, είναι ένα αυτοκίνητο υψηλής τιμής αλλά είναι πολύ - πολύ cool». «Αυτό είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το απολαμβάνω πολύ» πρόσθεσε.

Το συγκεκριμένο μοντέλο Porsche κόστισε περίπου 150 χιλιάδες δολάρια όπως αποκάλυψε ο ιδρυτής της Microsoft.

Η επιλογή Γκέιτς δεν άρεσε στην Tesla και τον Έλον Μασκ, που έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ένας ανεπίσημος λογαριασμός της Tesla έγραψε πως «Είμαι απογοητευμένος γιατί πολλοί άνθρωποι πρόκειται να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη και θα εμπιστευτούν το λόγο του Bill Gates και δεν θα εξετάσουν καν τα ηλεκτρικά οχήματα. Γιατί; Επειδή ο Gates είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος!». Κάτω από αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk πρόσθεσε ένα πικρόχολο σχόλιο το οποίο αναφέρει:

«Οι συνομιλίες μου με τον Gates ήταν κάτω των προσδοκιών μου για να είμαι ειλικρινής» σχολίασε υποτιμητικά ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Tesla απαντώντας στο tweet.

PorscheTeslaΓκέιτςΜασκ
Keywords
Τυχαία Θέματα