Ο γιος του Μπάιντεν δηλώνει ένοχος για φοροδιαφυγή

Ο Χάντερ Μπάιντεν συμφώνησε με τις ομοσπονδιακές αρχές να δηλώσει ένοχος για τρία αδικήματα λίγες ημέρες αφότου ο πατέρας του Τζο Μπάιντεν πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατατέθηκε σε δικαστήριο την Τρίτη, ο Χάντερ Μπάιντεν θα παραδεχτεί ότι παρέλειψε σκόπιμα την πληρωμή ομοσπονδιακών φόρων.

Επιπλέον, ο γιος του Αμερικανού προέδρου συμφώνησε να αποδεχτεί την ενοχή του σε χωριστό ομοσπονδιακό κακουργηματικό αδίκημα που αφορά κατοχή πυροβόλων όπλων.

Το

είδος της συμφωνίας στην οποία κατέληξε ο γιος του Τζο Μπάιντεν συνήθως προβλέπει την παροχή κοινωφελούς εργασίας και δεν επιφέρει ποινή φυλάκισης.

Η συμφωνία τερματίζει πενταετή έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον δεύτερο γιο του Μπάιντεν, ο οποίος έχει αναγνωρίσει ότι είχε προβλήματα εθισμού μετά τον θάνατο του αδελφού του Μπο Μπάιντεν το 2015. Αποτρέπει επίσης το ενδεχόμενο διεξαγωγής δίκης που θα βρισκόταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

ΜπάιντενφοροδιαφυγήΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
o-gios-tou-bainten-dilonei-enochos-gia-forodiafygi.htm
Τυχαία Θέματα