Ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή την Κάρι Σίμοντς

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες (29/5) το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον.

«Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι», αναφέρεται επίσης.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον

γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822.

Παράλληλα, o 56χρονος Τζόνσον και η 33χρονη σύντροφός του ήταν το πρώτο ανύπαντρο πρωθυπουργικό ζευγάρι που διέμενε στην πρωθυπουργική κατοικία.

Αν και ο Τζόνσον έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επιτρέπει σε διαζευγμένους να ξαναπαντρευτούν εάν οι προηγούμενοι γάμοι ήταν εκτός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries. Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

ΓουεστμίνστερΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝΒρετανίαπρωθυπουργός
Keywords
Τυχαία Θέματα