Νετανιάχου σε Μπάιντεν: Πρέπει να μπούμε στη Γάζα

«Πρέπει να μπούμε μέσα στη Γάζα» φέρεται να είπε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο είχε τηλεφωνική συνομιλία με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε στον Αμερικανό πρόεδρο ότι το Ισραήλ δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξαπολύσει χερσαία επιχείρηση στη Γάζα.

Πληροφορίες για τον παραπάνω διάλογο μετέδωσε η αμερικανική ιστοσελίδα Axios, που επικαλείται τρεις ισραηλινές και αμερικανικές πηγές.

«Πρέπει να μπούμε. Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε

τώρα» διαμήνυσε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου, με τον Λευκό Οίκο και το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού να αρνούνται να κάνουν κάποιο σχόλιο στην ιστοσελίδα.

Το μήνυμα του Νετανιάχου, ουσιαστικά, σηματοδοτεί ποια θα είναι η απάντηση της χώρας του στην επίθεση της Χαμάς τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, σε αυτό που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έχει χαρακτηρίσει «μακρύ και δύσκολο πόλεμο».

Νωρίτερα, ο Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ "θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή"..

Παράλληλα, δημοσίευσε βίντεο από τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας και έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ: «Ξεκινήσαμε. Το Ισραήλ θα κερδίσει».

ΗΠΑΙσραήλΝετανιαχουΠαλαιστίνη
Keywords
Αναζητήσεις
netaniachou-se-bainten-prepei-na-boume-sti-gaza.htm
Τυχαία Θέματα
Νετανιάχου, Μπάιντεν, Πρέπει, Γάζα,netaniachou, bainten, prepei, gaza